Neštovice a 6 měsíční dítě

Dobrý den, mám půlroční a 4leté dítě.To půlroční bylo na očkování hexavakcínou a druhý den to starší onemocnělo neštovicemi.Jaký bude mít nemoc průběh u toho půlročního?Jsou neštvovice u tak malých dětí komplikované?a nebude mít očkování nějaký vliv na průběh neštovic?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování by nemělo mít žádný vliv. Průběh by měl být normální, přesto ale doporučuji co nejdříve vyhledat dětského lékaře, aby se zabránilo případným komplikacím. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: