Neurologický problém

  • Dotaz od: František
  • Publikováno: 21.11.2008
  • uLékaře.cz

Manžel byl přijat na neurologii s akutní bolestí bederní páteře a necitlivostí nohy. Dostává kapačky na uvolnění a léky na bolest. Po týdnu se stav nezlepšil a noha je slabší. Prosím o Váš názor na léčbu. Mám starost, aby nedošlo k ochrnutí. Děkuji předem na odpověd

Odpověď odborníka:

Může se jednat o syndrom kořenového dráždění při výhřezu ploténky, doporučuji magnetickou rezonanci k vyloučení tohoto onemocnění, při dlouhodobém útlaku nervů může dojít i k trvalému postižení čití či hybnosti končetiny. Návštěvu lékaře neodkládejte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x