Nevolnost

Dobrý den, od svých 15ti let užívám antikoncepci. Jako první Antikoncepci jsem užívala Pramino, po této antikoncepci jsem se necítila moc dobře (nevolnost atd.), antikoncepce mi tedy byla po půl roce užívání změněna na antikoncepci Trinovum, tuto antikoncepci jsem užívala cca 3roky, ale jelikož jsem začala špinit mimo menstruační cyklus, byla mi antikoncepce opět změněna na Minisiston. Minisiston užívám cca 2,5 roku, ale posledního půl roku mě začla trápit opět nevolnost (hlavně nechutenctví a pocit na zvracení). Navštívila jsem již několik odborných lékařů a odběry krve i žaludek mám v pořádku. Bylo mi řečeno, že tyto problému mohu mít z antokoncepce. Chtěla bych se Vás tedy zeptat, zda může užívání antikoncepce způsobovat - nechutenství, pocit na zvracení, návaly horka atd. Děkuji za odpověď. Petra S.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, antikoncepce to způsobovat může, pokud chcete antikoncepci dále užívat, poproste gynekologa o její změnu. Hezký den,

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Při diabetu nevynechávejte léky ani jídlo!
Články: Při diabetu nevynechávejte léky ani jídlo!
Nejíst pravidelně zdravému...
Laryngitida
Články: Laryngitida
Laryngitida je zánět...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: