Nevolnost po seretide 50/500

Dobrý den, beru Seretide diskus 50/500 2 krát za den. Asi po 3 týdnech jsem začala pociťovat lehkou žaludeční nevolnost, která se v dalších dnech zvyšovala. Moje lékařka nevěří, že by to mohlo být po Seretide, ale na mé naléhání mi dávku snížila na 1 denně. Hodně se mi ulevilo, ale ještě to není zcela vpořádku. Mohou být mé potíže spojeny s tímto lékem?Co jiného by mi mohla lékařka předepsat? Děkuji Vám za odpověď. H.P.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je to možné, že obtíže jsou způsobeny tímto lékem. Doporučuji tedy konzultaci s ošetřujícím lékařem ohledně změny medikace. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Články: Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Vědci totiž došli k názoru...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: