Nezadouci ucinek na duomax 750

dobry vecer Musim rici ze uz mi bylo odpovezeno pani doktorkou a hned odpovidam ja. Me nebyla nabidnuta zadna hospitalizace a ani nemam horecku nic takoveho. Tad me pani doktorka vydesila co mi vlastne je. Mam velke puchyre slyte v par velkych naplnene zlute. jedna pani doktorka rekla ze to je puchyrova lupenka a jedna pani doktorka rekla nezadouci ucinek. Prosim co se mi muze stat s ceho to muze byt dekuji Moc

Odpověď odborníka:

Podle fotografie jde o palmoplantární pustulosu, ta infekce či užívání antibiotik mohlo toto onemocnění nastartovat,. ale rozhodně nejde o nežádoucí účinek antibiotik. Onemocnění hospitalizaci nevyžaduje, jen v případě velkých bolestí a obtížné chůze.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: