Nízká hladina amh

Dobrý den , před nedávnem jsem si jako samoplátce nechala udělat test na Amh. Posílám fotku výsledků a prosím o vysvětlení, pokud jsem to správně pochopila, tak jsem vlastně neplodná....? Je mi 34 let , mám pravidelnou menstruační a v nejmenším by mne nenapadlo , že mne něco takového potká. Jak velké jsou šance otěhotnět ( popř . Umělé oplodnění) ?

Odpověď odborníka:

AMH se, bohužel, nijak zvýšit nedá, nicméně i při Vámi uvedené hodnotě je pravděpodobně možné získat po IVF vlastní vajíčka a otěhotnět. Důležité je znát další výsledky vyšetření (např. hormonální profil, kvalitu spermií, …), Váš věk, apod. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Draslík
Články: Draslík
Draslík patří mezi důležité...
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ateroskleróza - když kornatí cévy
Články: Ateroskleróza - když kornatí cévy
Ateroskleróza neboli po...
Závislost na opiátech
Články: Závislost na opiátech
Drogy ze skupiny opiátů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x