Noční slabost

Dobrý den,mám dotaz,v pondělí tento týden večer jsem šla spát asi v 10 hodin a v půlnoci mě vzbudilo to,že jsem byla strašně zpocená,tak jsem se chtěla jít napít,ale necítila jsem nohy a levou ruku,budila jsem manžela ale nešlo mi moc ani mluvit.Po chvíli jsem se už uvedla,vzala Lexaurin a asi za půl hodiny jsem znova usnula.Ráno už mě jen brněla levá ruka.Obvodní lékař mě poslal na neurologii,tam mě vyšetřili,udělali odběry a CT-vše v popřádku.Dostala jsem kapačku magnezia a jela domů s tím,že vlastně nevím,co tento stav zapříčinilo.Je mi 36 let,léčím se s chronickým onemocněním krční a hrudní páteře a beru Sertralin na psychosomatickou poruchu.Prosím vás o váš názor na tento můj nepříjemný zážitek a zda se mám něčeho obávat.Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martino! Jestli nechodíte na psychoterapii, tak s tím ihned začněte. Sertralin Vám od psychosomatické poruchy nepomůže, jen ji potlačí, není to řešení, ale berlička. Alternativou k psychoterapii je péče lékaře psychosomatické nebo celostní medicíny. Jestli nechodíte cvičit a rehabilitovat svou páteř, tak s tím ihned začněte (cvičit denně dvakrát!).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: