Nova znaminka na prsou

Dobrý den, mám možná trochu komický dotaz,ale chci se poradit s nejakym osbornikem a nechci hned bezet za nejakym lekarem do ordinace. Jsem v 9.měsici tehotenstvi a uz asi tak pred dvema mesici se mi udelali nova znaminka na prsou (predevsim v okoli dvorcu)Cetla jsem, ze je to zcela normalni. Jsou mala, nijak se nezvetsuji a nejsou ani nejak skareda. Tak se chci zeptat, zda je to opravdu normalni a muzu byt v klidu, nebo si mam zajit na nejake vysetreni. jeste musim napsat, ze v unoru mi byl dalen ultrazvuk obou prsou a vse bylo v poradku.A jeste jeden dotaz bych mela. Mohou se znaminka v tehotenstvi nejak menit? Jedno se mi tak trochu zvetsilo, barvu nezmenilo, nesvedi,nebo,nic, jen je trosku vesti. Myslim, ze za to mohou hotmonalni zmeny,ale radeji se zeptam, nez aby pak bylo pozde. Moc Vam dekui za odpoved, s parnim hezkeho dne Hanka

Odpověď odborníka:

Během těhotenství běžně dochází k tvorbě nových znamének a ke změnám znamének stávajících, Takže se nemusíte znepokojovat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: