Nové mateřské znaménko

Dobrý den, asi před 2 dny se mi objevilo na prsu znaménko. Je velké asi 2mm, dívala jsem se na rizikové faktory melanomu, ale ani jednomu neodpovídá. Zrovna kojím myslíte si, že se mohlo třeba objevit kvůli toho. Nechci zbytečně chodit na vyšetření nebo myslíte že bych měla? Jsou nově vzniklá znaménka nebezpečnější než mateřská? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý večer , musíte navštívit dermatologa, nově vzniklá znaménka jsou nebezpečnější než mateřská. Kvůli kojení se žádné znaménko nevytvoří. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x