Nutkanie na stolicu..

Dobrý den , asi mesiac som mal krv v stolici , bol som na vysetreni a dozvedel som sa ze mam trhlinu konecniku.. Ale neustale mam hrozne nutkanie na stolicu.. Ale bez vysledku , citim sa hrozne nepohodlne , moze to spolu nejako suvisiet ?

Odpověď odborníka:

Milý Mariáne, bohužel nepíšete zda-li vůbec a jak jste na fisuru léčen - masti, čípky,...? Kromě svědění je i nutkání na stolici při anální fisuře možné. Tedy dotazy směřujte na ošetřujícího lékaře - předpokládám proktologa. Počítejte ale s tím, že léčba fisury je dlouhodobá. S pozdravem MUDr. Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: