Obřízka

Dobrý den, Mám dotaz ohledně svého syna, ve třech letech mu byla u pediatra přetažena předkožka, která mu do té doby téměř vůbec nešla přetáhnout, pak se mu s obtíží dařilo přetahovat, ale zhruba před rokem a půl odmítl s tím, že to bolí a praská kůžička na to mu byla opět předkožka přetažena urologem, pak se mu opět dařilo, ale nedobrovolně a pod naším nátlakem. V současné době už více jak dva měsíce zase vůbec nechce přetahovat na předkožce je viditelné drobné zjizvení, u urologa na sebe nenechal sáhnout a ten mu doporučil obřízku. Synovi je 7a půl roku, nemá žádné problémy s močením ani netrpí záněty pokud ho nenutíme k přetažení nepociťuje žádné bolesti. Otec je zásadně proti, já hledám radu : podstoupit se synem obřízku ? není jiné řešení ? pokud ne, radíte úplné odstranění předkožky nebo mám souhlasit pouze s částečným odstraněním tzv. Burianovou plastikou. Předem děkuji za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych Vám opravdu buď obřízku, nebo šetrnější plastiku, fimosa může v pozdějším věku půsit časté obtíže- záněty problémy při pohlavním styku a pod.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nechat obřezat | Od: mirek | 21.12.2008 20:05
My řešili stejný problém a moje manželka řekla obřezat a oba teda syna i mně a tak jsme po obřízce oba a jsme oba spokojeni i žena hlavně po sex stráncen
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x