Očkování

Dobrý den,prosím poraďte: mám sniženou buněčnou imunitu už teměř 6 let projevujese pouze 3-4krat do roku nachlázením někdy i chřipkou,průběh onemocnění bez komplikací,pravidelny KO - na imunologii-poslední ENAscreenElisa-2.33*,lymfocity-53,2*.Mimo imunosuoresiv-imunoaktiv,hliva ústričná a vit...Jak bych mohla ještě přispět k posílení a smím li podstoupit očkování proti praseči chřipce????? jDěkují za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte sníženou buněčnou imunitu, jakékoli očkování je rizikem a vždy jej proto konzultujte se svým imunologem, který zná váš aktuální zdravotní stav a aktuální výsledky testů imunity /mohou se měnit/ - na dálku po internetu není rada vhodná. Stejně tak s ním konzultujte možnosti podpory imunitního systému -na míru své poruše. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: