Odběr plodové vody

Dobrý den, letos mi bylo 35 let a v listopadu čekáme druhé miminko. Vzhledem k mému věku mi doktor automaticky doporučuje amniocentézu. První těhotenství proběhlo bez problémů a běz odběru plodové vody. Na druhé jsme si museli dlouho počkat, tak mám strach, abych o něj nepřišla, ale zároveň mám strach, aby miminko bylo zdravé. Jsem ve 12. týdnu. Moc děkuji za vaši radu, zda toto vyšetření postoupit. Andrea Tlolková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření bych rozhodně doporučoval podstoupit. Nemusíte mít ale strach, celé vyšetření trvá jen několik minut a je v zásadě poměrně nebolestivé. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: