Odstraneni chlupu na pihatych zadech

dobrý den chtěl sem se zeptat chtel bych si vyholit zada voskovimy pasky ale mam na zadech docela dost pih, tak jestli to neni nebezpecne to same i u pozdejsi laserove epilaci kterou bych chtel podstoupit , dekuji za opdoved

Odpověď odborníka:

Nejprve bych doporučovala vyšetření všech znamének kožním lékařem a pokud by na zádech bylo nějaké rizikové, je třeba ho před jakoukoli depilací odstranit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: