Odstranení chloupků

dobrý den, před 13 lety jsem si nechala na obličeji odstranit leasrem vystouplé znamenko, mam drobnou jizvu, ale vyrustaji mi z ni černé chloupky, chtela bych si je nechat odstranit IPL leasrem, chci se zeptat jestli se to muze, kdyz tam driv bylo znamenko, dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vlasová filikuly se často vyskytují více v blízkosti znamének. Doporučoval bych proto kontrolu u kožního lékaře. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: