Op štítné žlázy

DOBRÝ DEN,BYLA MI DOPORUČENA TTE,UŽ JSEM VÁM ASI PSALA-FOLIKULÁRNÍ NEOPLASIE,PAN BDOKTOR MI ŘEKL ŽE JE NUTNÉ PROVÉST OP CO NEJDŘÍVE TAK JDU V ÚNORU,ALE VEZMOU MI PRÝ JEN TEN POSTIŽENÝ LALOK,POŠLOU NA HISTOL.A TEPRV PAK SE BUDE ŘEŠIT CO A JAK,CHÁPU ŽE NEMŮŽOU VĚDĚT JISTĚ JAKÝ TAM JE NÁDOR ALE MŮJ ENDOKRINOLOG MĚ PŘESVĚDČOVAL ŽE JE TŘEBA KVŮLI TOMUTO NÁLEZU VYNDAT VŠE,JINAK SE TO MŮŽE ROZRŮST A BUDU MUSET NA OP ZNOVU,PROSÍM O VÁŠ NÁZOR-PŘIZNÁM SE ŽE BYCH BYLA RADŠI KDYBY MI VZALI CELOU ŠŽ A JÁ BYCH POTOM MĚLA KLID,NA DRUHOU OP SE MI OPRAVDU NECHCE,PROSÍM PORADTE DĚKUJI MOC

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto operace se liší dle zvykostí pracoviště, šetřejší je ale přístup dvou operací, protože pokud je druhý lalok intaktní, není nutný ho odstraňovat. Záleží tedy na vás, jaký postup zvolíte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x