Opakované gynekologické záněty

  • Dotaz od: Krulišová
  • Publikováno: 29.6.2016
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již delší dobu řeším problem s bolesti v podbrisku . V tuto chvíli mi byl nasazen macmirror 500 který beru již po druhé v období 2mesicu( teď končím ) prý přemnožení bakterie stafylokok. Stále mam ale bolest na levé straně . Prý jsou tam maličké cysty . Muže ta bolest byt od toho ? Jedna se mi o to, ze tuto bolest řeším uz 2mesice a cYsty se udělaly dejme tomu pred 14dny . Stále se lecim různými antibiotiky na záněty ale nic nepomáhá... Bolest je jednoduše pořad cely den

Odpověď odborníka:

Nevím kde myslíte že jsou drobné cysty Macmiror působí lokálně a bolest v podbřišku by neměl ovlivnit pokud již byla opakované léčba bez efektu připadla by do úvahy laparoskopie. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: