Opary

Trpim na opary a po ctrnacti dnech ho mam opet na stejnem miste(levy spodni ret). Nemyslim si, ze by moje imunita byla oslabena, snazim se jist zdraveji, konzumuji produkty obohacene o vitamin C, chodim cvicit. Na opary trpim od detstvi, ale spise v obdobi chripek, proto me to sokuje.Prosim o radu, jestli je potreba nejake specialni vysetreni na imunologii. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Slečno Soňo. Při samotných recidivujících oparech obvykle imunologické vyšetření nic zvláštního neodhalí, na jeho vhodnosti se domluvte se svým praktickým lékařem - je třeba zhodnotit další detaily, které by mohly ukazovat na nějakou imunitní dysfunkci.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Články: Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Existuje více důvodů ke...
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x