Operace žil

Dobrý den! Týden po operaci žil bych se měla zúčastnit koncertu na kterém se sedí. Koncert trvá cca 6 hodin. Chtěla bych se zeptat, jestli je vhodné, abych na ten koncert jela? Potřebuji to vědět, kvůli zakoupení lístku. Ale myslím si, že to asi není vhodné. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, týden po operaci bych šestihodinou nehybnost spíše nedoporučil. Navíc jste neuvedla o jakou operaci žil se jedná, proto je velni těžké rozhodnout. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: