Oplodnění těsně po ms

Dobrý den, před týdnem jsem měla nechráněný pohlavní styk a zajímá mě zda jsem mohla otěhotnět i když mám docela rozházený cyklus. Před půl rokem jsem vysadila HA, ale ještě stále nemám klasickou menstruaci - objeví se mi jen v době menstruace spíše takové špinění (silný krvavý hlen na toaletě a špinění mimo toaletu). Nevím ani zda toto špinění můžu považovat za mestruaci? Toto "špinění" mi začlo 20.1. a dne 26.1. jsem měla nechráněný pohlavní styk. Můžu být tak brzo po MS (pokud se to tak dá brát) těhotná? Celý cyklus se špiněním místo MS mám zhruba tak 30 dní. Navíc jsem si minulý měsíc vzala HA tabletu pro oddálení daného špinění - tím jsem si asi více uškodila (což mě napomenul i lékař). Asi jsem si vše rozhodila ale i přesto jsem nervozní že jsem mohla otěhotnět? Děkuji. K.

Odpověď odborníka:

Gravidita není zcela vyloučena byl by vhodný gravitest. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: