Opožděna menstruace

Dobrý den pane doktore mám nepravidelný cyklus minulý měsíc agolutin na vyvolání tento měsíc měla dorazit 12.1 ale zatím nic. 3tt slabě pozitivní spíše bych řekla náznak druhé čárky ale je tam. Nebyl by takhle už tt pozitivní silně? Nějak se mi nezdá že by test ukazoval stále slabě. Mám ještě počkat nebo zajít k lékaři. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud jsou pochyby o testu z moče je vhodný krevní HCG test který je kvantitativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: