Opožděná menstruace

Muj dotaz se tyka opozdene menstruace. Posledni se mi dostavila akorat den po (snad dobre chranenem) pohlavnim styku. Po dvou tydnech jsem zacala brat antibiotika na anginu na ktera, jak se ukazalo, jsem jeste ke vsemu alergicka. Dnes mam zpozdeni asi 10 dnu, mohli to ovlivnit prave antibiotika?

Odpověď odborníka:

Antibiotika nemají vliv na účinnost antikoncepce,jen některá například proti TBC,raději si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: