Opozdena menstruace

Debry den, obavam se neplanovaneho tehotenstvi a rada bych slysela od vas nazor. Je mi 35 let a uz zhruba 10 let berem HA. Minuly mesic 4-5.10 jsem si zapomela vzit sebou tabletky (Loette), a byli to posledni 2 aktivni tabletky v platicku (nikdy jsem nevynechala najednou 2 tabletky). V nedeli vecer jsem prijela domu a tabletky si vzala najednou. V pondeli 6.10. jsem si mela vzit prvou neaktivni, ale proste jsem na to zapomela (nechapu, ze se mi to mohlo stat). Tak jsem si ji vzala az vecer. Pak sjem si vzala 2 a 3 neaktivni tabletku 7.-8.10., zacala mi vsak menstruace a tak protoze jsem aktivni tabletky v predchozim platicku opomela, tak jsem si rekla, ze se zacatkem menstruace zacnu i nove platicko a zacala jsem 9.10. brat zase aktivni tabletky. Menstruace zkoncila. A cele platicko s tabletkama jsem brala pravidelne. Behem toho jsem mela s pritelem nekolik krat styk kolem 20.10. a nijak jinak jsme se nechranili. 30.10 jsem zacala brat neaktivni tabletky v platicku, ale menstruace se nedostavila. 5.11. jsem zacala brat aktivni tabletky z noveho platicka, a myslela jsem si, ze menstruace se dostavi opozdene, ale doposud neprisla. Jsem z toho hodne ve stresu, dite jsme neplanovali, boli me zaludek, ten me ale ze stresu boli dost casto, takze nemuzu jist a je mi na zvraceni i kdyz nic nejim, nejen rano, ale vlastne cely den mi je blbe a dnes 10.11 me zacalo pobolivat i v podbrisku kolem vajecniku, tak jsem se objednala na gynekologii, ale termin mam az za par dnu a mam strach, ze do te doby to proste uz nevydrzim. Udelala jsem si posledny dny nekolik tehotenskych testu, ale vysli negativne. Muzete mi poradit? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Při nepravidelném užívání se gravidita vyloučit nedá,v tomto případě bych doporučil krevní HCG test a ultrazvuk,tím budete mít jistotu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I s astmatem můžete sportovat
Články: I s astmatem můžete sportovat
Astmatický záchvat může být...
Sledujte růst dítěte pečlivě
Články: Sledujte růst dítěte pečlivě
Dívat se, jak dítě roste a...
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x