Orl

Dobrý den, 10. července jsem byla na ORL pohotovosti pro pocit tělesa a bolesti v krku, kdy tlak jsem cítila až k uším a také se mi těžce dýchalo. Diagnostikována byla angína a nasazen ospen 1500. Na angíny jsem trpěla jako malá a nyní (22 let) se mi začínají pravidelně vracet, letos už podruhé. Většinou mi ale antibiotika zabíraji docela a rychle a brzy se cítím lépe. Po dobrání antibiotik jsem šla na kontrolu, kde podle moči byli všechny hodnoty v normě. Ale já se stále nemůžu zbavit pocitu tlaku v krku, zahlenění, stíženého dýchání a "rýmy vzadu v krku" (Rýmu jako takovou aktuálně nemám). Také mám stále lehce zvýšenou teplotu (37 - 37,2).Není to bolestivé ale nepříjemné. Občas se mi i zvedá žaludek. Ale paradoxně při polykání potravy mi přijde, že se krk na chvíli uvolní. Už si připadám jako hypochondr, protože se stále necítím dobře. Prosím poraďte. Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude třeba se na madle podívat důkladněji a chronického zánětu Vás zbavit. Ten může ohrožovat celý Váš organismus. Zavolejte na 604243945

MUDr. Václav Pavelec Ph.D.
MUDr. Václav Pavelec Ph.D.

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Ušní-nosní-krční klinika LENTE

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: