Orl

Dobrý den, mému 7m synovi od 12.4.2015 píchali již 5x uši a má podruhé ATB. 2x obě. Od narození má rýmu. Stále vysáváme nos, kapeme mořskou vodu, vincentku, teď i Nasivin. Jelikož jsme s manželem oba alergici, tak jsme navštívili i Alergologii, kde nám zjistili alergii na roztoče a psa. Co mohu udělat pro to aby se mu záněty uší neopakovaly. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Určitě vyšetření na ORL amb., v tomto případě je již vhodné zavedení ventilačních trubiček, ev. včetně odstranění nosní mandle, kterou by na ORL ambulanci měli vyšetřit.

MUDr. Kateřina Sobotková
MUDr. Kateřina Sobotková

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Klinika dětské otorinolaryngologie FN Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Drastické hubnutí? Nikdy to nepřinese nic dobrého
Články: Drastické hubnutí? Nikdy to nepřinese nic dobrého
Někteří lidé hladoví proto...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Snížená funkce štítné žlázy a deprese
Články: Snížená funkce štítné žlázy a deprese
Hormony štítné žlázy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Tenisový loket...
Ankylozující spondylitida – prožijte dny bez bolesti
Články: Ankylozující spondylitida – prožijte dny bez bolesti
Ankylozující spondylitida...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: