Oteklý klitoris

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz.Včera jsem byla s přítelem a předehra začala prštěním a k samotnému sexu už ani nedošlo, protože po hodině jsem si všimla krve a nateklého klitorisu.Je to nějaký závažný problém?Měla bych navšívit gynekologa? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkuste postiženou oblast ochladit ledem. Pokud otok a krvácení ustalo a jiné potíže také nemáte, kontrola u lékaře nutná nebude.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: