Otok

Dobry den . Po sexu s pritelkyni se mi stahla predkozka az pod zalud ... Udelal se mi tak nejaky otok . Jeden a hned vele jeste ne o . Bojim se zajit s tim k doktorovi .. Prosimvas o radu:(

Odpověď odborníka:

Možná byste se měl spíše bát o svou předkožku. Jednak by předkožka měla jít zcela volně stáhnout pod žalud a zpátky přes něj, to znamená, že by mělo být možné žalud úplně obnažit zrovna tak, jako by ho mělo být možné úplně přetáhnout předkožkou (pokud nejste po obřízce). Není - li tomu tak, mluvíme v prvním případě o fimóze, ve druhém o parafimóze. Pokud to nejde, je na místě jít pokud možno ihned k lékaři a situaci začít řešit. Lékař, nejspíše urolog, je člověk, který si svou práci vybral, protože ho baví, a ví, že se jedná o poměrně vážnou záležitost, proto Vás jistě nebude zahanbovat. Není úplně bezpečná. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Menstruace a gynekologie Chtěla jsem se zeptat, zda mohu jít na...
 
Naposledy čtené: