Otok

Zdravím, asi před půl rokem mi vytahovali osmičky. Levá strana, která šla první šla jednoduše i otok do týdne splasknul. Druhá strana už ale nebyla tak pohodová. Operující doktor mi pravou stranu špatně umrtvil a tento zákrok jsem jaksi "rozdejchával" delší dobu, než předešlý. Jakmile zmizel velký otok a bolesti, tak už jsem se dál o to moc nezajímal. Zubařka na kontrole mi řekla, že je vše v pořádku. Jenomže po čase jsem byl upozorněn a sám jsem si i všiml lehkého otoku na pravé tváři. Hodně je to vidět na fotkách, nebo při některých pohledech pod určitým úhlem (třeba v zrcadle). Každopádně mně to docela i vadí. Tak se vás chci zeptat, co si o tom myslíte?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může jít např. o kostní sekvestr (kousek uvolněného kostního lůžka), může jít o otok kolem čelistního kloubu...Bohužel nevím, jaká doba uplynula od extrakce, jaké jiné příznaky ještě pozorujete a není k dispozici RTG. Nejlepší bude navštívit lékaře, který zákrok prováděl, aby provedl vyšetření. S pozdravem MUDr. Martin Lamm

MUDr. Martin Lamm
MUDr. Martin Lamm

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá zubní ordinace Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x