Otoky a bolesti končetin

Dobrý den, mám po operaci 5 let pravé zápěstí (zánět a výrustek), od té doby mám problém s otékáním při zátěži, i při běžné domácí práci a nepříjemnou bolestí při delší chůzi do kopce, zejména při turistice. Dále mám po operaci obě kolena, cca 2 roky mi levé koleno natéká, již po 15 min. chůzi (operace menisku, prasklá čéška, zpevnění vazů-vyskakování čéšky). Poslední dobou mi natékají nohy nad kotníkami. Byla jsem odeslána na RTG, CT, revmatologii, nukleární vyšetření a vyšetření karpálního tunelu, vše bylo negativní. Na ortopedii mi bylo sděleno, že to může být psychickou poruchou, že se mi tělo odmítá uzdravit, lékař se mi vysmál. Pracuji jako prodavačka, téměř každý den 13 hod. Užívám léky na asthma a alergii - Xyzal, Alvesco, Atimos a dále, Lyricu, Olwexyi na úzkosti. Ráda bych znala Váš názor. Děkuji, s pozdravem Anna

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Příliš mnoho nemocných kloubů na jednoho pacienta, pokud máte nemocných více kloubů bylo by vhodné nové revmatologické a interní vyšetření , pokud vyšetření vyloučení onemocnění, které jsme schopni léčit ,pak ještě doporučuji ambulanci bolesti, která se zabývá celostní medicínou a je přítomna v každné okresní nemocnici

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x