Pálení a svědění

Dobrý den, asi před 2 dny začaly mé obtíže s genitáliemi. Nejprve jsem si myslela, že se jedná o kvasinkovou infekci, protože příznaky jsou stejné (pálení a svědění), ale vyděsily mne útvary (v přiložené fotografii). Nutno říci, že mám v posledních dnech oslabenou imunitu a současně už 4 týdny trpím na velké a špatně hojivé afty. Byla jsem i na testech na dermato-venerologické ambulanci a vše negativní (odebrána moč a krev). Velmi děkuji za zodpovězení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Na Vašem obrázku jsou patrny kromě silného výtoku již drobné vřídky. Bylo by vhodné navštívit gynekologa, který provede stěr na bakteriologii ev. cytologii. Dle toho se pak nastaví léčba, zřejmě nějakým kombinovaným preparátem na zavádění.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x