Paleni a svedeni pochvy a konecniku

Dobry den, mam před zhruba dvema roky jsem mela opakovane zanety moc. mechyre, dostala jsem na to antibiotika. Od te doby mam ale problemy s palenim a rezanim pri sexu. Dale mi zjistili pneumoniii (chlamydie) na to jsem brala Doxybene 100. Moje problemy vsak pretrvavaji nemoznost pohl.styku, proto jsem navstivila doktorku kdyz se mi objevili velke hnisave puchyre na stydkych pyskach, od te doby mam vsak problem i se svedenim konecniku a silenym svedenim u posevniho vchodu. Protoze me testy na chlamydie a celkove stery z pochvy dopadly negativne, doktorka mi dala Dafnegin a Klion d 100. Problemy stale ale přetrvavaji, doktorka mi neveri a chce me poslat k sexuologovi. Proto se chci zeptat jestli nevite co by mohlo byt pricinou svedeni, paleni a celkovou bolestivosti. Chci uz normalne sexualne zit bez jakychkoliv problemu. Děkuji moc T.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčinou svědění, pálení, bolestivosti a výsevu puchýřků mohou být různé. Může být např. herpetická infekce, také to může být dystrofické onemocnění kůže vulvy, nebo to může být projev alergie, celkových chorob a dalších chorob. Bez vyšetření samozřejmě jen hádám, na vyšetření k sexuologovi jděte, pokud se chcete vyléčit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-21 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Není opar jako opar…
Články: Není opar jako opar…
Herpes simplex patří mezi...
Kde číhají bradavice?
Články: Kde číhají bradavice?
Vyskytují se hlavně u dětí...
Osteoporóza: tichý zloděj nejen kostí, ale také centimetrů
Články: Osteoporóza: tichý zloděj nejen kostí, ale také centimetrů
Osteoporóza: tichý zloděj...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Cévní mozková příhoda
Články: Cévní mozková příhoda
Cévní mozková příhoda (CMP...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: