Pálení v oblasti stydkých písků a klitorisu

Dobrý den, asi před týdnem a kousek jsem měla pohlavní styk. Došlo i například na orální sex a já za nějakou dobu zjistila, ze tento kluk bere antibiotika na plísně kůže a nehtů. Asi před 4 dny mi začalo pálení pochvy a klitorisu a pálí to pořát stejně, i když už dva dny beru přípravek proti vaginalní mykóze. Myslíte, že by to mohlo být něco jiného než mykóza a nebo se mykóza normálně léčí pomalu? Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Léčba mykozy musí být komplexní a dostatečně dlouhá vhodný preparát i dobu podávání volně prodejných antimykotik vám poradí v lékárně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: