Paresa n.ulnaris

Dobrý den, po půlročním brnění a bolení ruky a V. a IV. prstu,mi byla diagnostikována paresa n.ulnaris levé ruky. Vyšetření EMG ukázalo horší vodivost nervů na spodní straně ruky. Dostala jsem kapky na prokrvení,dále antibiotika na zmírnění otoku,doktorka mne poslala i na MR krční páteře ...vše v pořádku. Přesto mne ruka bolí pořád. Občas mám pocit překrvení,občas odkrvení,někdy mne to bolí jako natažené svaly,ač skoro celý den levou rukou nic nedělám.Proto se chci zeptat, zda mám počítat s tím nejhorším,což je operace ruky,jak dlouho operace trvá,jak dlouho člověk musí zůstat v nemocnici a jak dlouho trvá následná rehabilitace než bude člověk úplně v pořádku. Díky moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, všechny potřebné informace se dočtete na tomto odkaze: http://www.ruka-kosmetika.cz/index.php?co=paresa&m=1 -platí pro tento léčebný ústav, jinde mohou být zvyklosti poněkud jiné, ale jde o jeden z nejlepších léčebných ustavů pro poruchy ruky a nervů. Takže je stav popsaný a odpovídající obvyklým poměrům nejvíce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: