Penis

mám problém od 15 mám k žaludu přirůstlou předkožku nikdy sem stím neměl problém ani tedka ho nemám ale mám strach že do budoucna se něco může stát je to pro mne citlyvá záležitost stidím se jít k urologovy, přirůstlé to mám hnet pod močící dírkou při seksu se my žalud trochu sklání dolů je nutnost jít k doktorovy nebo to tak můžu mít ? a mám ještě jednu otázku s velikostí penisu nejsem moc spokojený dá se zvětšít jinou metodou než plastickou operací ? například pilulkami extrasize ? děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je předkožka přilepená a žlábek kolem žaludu není zcela volný, tak je vyšetření lékařem a následná léčba vhodná

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: