Penis

Zda se mi že mám lehkou formu fimozy. Když nemám erekci tak jde předkožka přetáhnout bez problémů, ale při erekci jde přetáhnout do 3/4 a když přetáhnu úplně tak stahuje žalud. Myslíte že by stačila léčba nějákou mastí s Kortikoidy, popřípadě jakou. Děkuju.

Odpověď odborníka:

Ne, mast s kortikoidy rozhodně ne, naopak, někdy může potíže i zhoršit. Fimosa se dá definitivně odstranit jen chirurgickým zákrokem. Zcela běžný, téměř bezbolestný, krátký zákrok. Jděte na obvod, kde jste registrován, řekněte, že chcete doporučení na urologii - zajděte tam a řeknou vám víc.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x