Pichani pod levym prsem

Dobrý den. Před rokem mi diagnostikovali diabetes . Dlouhý cukr 63. Za 3 měsíce jsem měl 45 a nyní mám 39.Muj problém je že zhruba jednou za půl roku Mé začne pichat asi 2 cm pod levym prsem a spatne se mi dýchá. Cukr v Te chvíli normální a tlak zhruba kolem 130 na 80.Nedavno jsem byl na s onu srdce a tam mi paní doktorka řekla, že mám akorát nějaký s růst po spale a zánětu středouší z dětství, ale jinak ze mam srdce jako zvon.Jinak mam zakřivení obratel v bederní oblasti o pul cm.Myslite, že je to ateroskleróza? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte potíže nepravidelně a charakteru píchání, půjde spíše o problémy s páteří než ze srdcem. V případě, že se budou potíže vyskytovat častěji bude vhodné vyšetření u lékaře.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Uzly ve štítné žláze
Články: Uzly ve štítné žláze
Uzly ve štítné žláze jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Články: Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Svědění a bolest v oblasti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mukopolysacharidóza: onemocnění mění lidské tělo, mysl a především osudy
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: