Píchani v podbřišku

Dobrý den, jsem necele 4 měsíce po porodu a již delší dobu me píchani v podbřišku. Je to hlavně v noci při spánku, spím hlavně na břiše. Píchá me to na prave straně spíše blíže k trislu. Žádnou bouly nemam ani jine potíže. Gynekolog me po šestinedělí prohlédl a ze je vse v pořádku. Ze steru mi tedy zjistili HPV 16 ale nevím zda by to mohlo nějak souviset. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

S HVP jistě souvislost nebude žádná, pokud vás gynekolog vyšetřil a neshledal důvod vašich potíží bylo by vhodné navštívit praktického lékaře vyšetří vás a podle potřeby pošle k jinému specialistovi, původ potíží totiž nemusí být nutně gynekologický. Příjemny den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Alergičtí můžete být i na vodu
Články: Alergičtí můžete být i na vodu
Voda tvoří asi dvě třetiny...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Opakované záněty středního ucha? Přestaňte dítěti kouřit pod nos!
Prolaktin může pomoci kvalitnímu sexuálnímu životu mužů
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x