Píchani v podbřišku

Dobrý den, beru antikoncepci bonadeu, pravidelně několik let. Tento ,měsíc v prvním týdnu jsem si 4. tabletu zapomněla vzít o 7 hodin. Tři dny na to jsem měla sex. O týden později cítím mírně Píchani v pravém podbřišku pokaždé na trochu jiném místěa míry pocit na močení. Jinak žádné jiné problémy nemám. Mohu být těhotná nebo spíš půjde o něco jiného? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá Andreo, pokud si tabletu vezmete v limitu 12 hodin, tak se účinek antikoncepce nesnižuje a to jste udělala. Těhotenství je ve vašem případě nepravděpodobné, ale pro jistotu si můžete udělat těhotenský test. Slabší bolesti v podbřišku můžou být třeba od střevní činnosti, nebo při zadržení větrů, či prochladnutí močového měchýře. Pokud by se bolest zhoršovala, tak určitě zajděte k lékaři, aby se vyloučilo podráždění slepého střeva, či gynekologický problém. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Orgasmus… Co to vlastně je?
Články: Orgasmus… Co to vlastně je?
Lidé jsou asi tak rozdílní...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: