Píchání za stydkou kostí

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Dnes se mi již několikrát stalo, že mne při vstávání nebo chůzi ostře bodlo za stydkou kostí dole, jakoby na úrovni poštěváčku. Začíná mne to velice děsit, tím spíš, že mám odcestovat na dovolenou a již nestihnu žádného lékaře. Když sedím, tak cítím u stydké kosti divný pocit. Vleže je to v pořádku. Druhý týden beru antibiotika na močové cesty a cítím se po této stránce v pořádku. Prosím o radu, čím to může být a jak moc se mám znepokojovat???? Bojím se vážných komplikací nebo hospitalizace. Trpím obezitou, krev v pořádku, tlak také. Moc děkuji! Hana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností se jedná o komplikace zánětu močových cest, popř. o vaginální infekci. Doporučoval bych proto kontrolu u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: