Piercing

Dobrý den Je mi 18 let a ráda bych si dala piercing do bradavky, ale bojím se, že až jednou budu chtít dítě tak to bude vadit při kojení Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Piercing v bradavce by neměl vadit kojení v budoucnu, lze jen doporučit nechat provést pierging odborníkem, aby se minimalizovala rizika.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: