Pigmentové névy odstranění

Chtěl bych se zeptat, zdali s vystouplými pihami na místech, kde se pravidelně holim, což znamená, že se do nich občas řiznu žiletkou, měl zajít k lékaři. Esteticky mi nijak nevadí, jen mám strach, aby z toho něco nebylo.

Odpověď odborníka:

Tomáši, doporučuji Vám navštívit dermatologa, doporučila bych znaménka odstranit, pokud jde o jejich chronické dráždění holením. Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: