Plesnivý jogurt

Dobrý den. Je mi 15 let a k snídani jsem si dal jogurt. Chutnal dobře a když jsem ho dojedl, uviděl jsem na horním okraji kelímku zelenou plíseň. Jsem celkem hypochondr, takže jsem část vyzvracel. Slyšel jsem, že plíseň v potravinách může vyvolat rakovinu nebo nějakou podobnou nepříjemnost. Chci se zeptat, jestli to může nastat i při jednom jogurtu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně plíseň v jogurtu Vám a nikomu jinému nezpůsobí rakovinu. Maximálně přechodné zažívací potíže, to je vše.

MUDr. Lenka Rychlovská
MUDr. Lenka Rychlovská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Svitavy

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: