Po laparoskopii letadlem k moři?

Dobrý den moc děkuji za Vaši rychlou odpověď, pro upřesnění uvádím tedy to co jsem prve neuvedla. Jsem 5. den po laparoskopii, cítím se velmi dobře, jen mi občas brní pravá noha a je jako těžká. za 9 dní tedy celkově 14 dní po laparoskopii máme odlétat k moři. Je cestování letadlem bezpečné, není větší riziko vzniku trombozy a embolie než u člověka který operaci nepodstoupil ? Laparoskopii byla pravděpodobně diagnostickým výkonem, nic mi neodebírali, jen prohlídli orgány. Moc děkuji za další odpověď. Eva Dohnalová

Odpověď odborníka:

14 dní po laparokopii by to neměl být problém,pokud do té doby bude stanovena diangnoza a nasazena případná léčba na vaše obtíže s nohou obraťte se na internistu,aby jste měla jistotu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: