Pobolívání v třísle a zádech

Dobrý den, v zimě jsem brala s přítelem antibiotika Doxybene 20 dní na mykoplasmu a další dvě bakterie. Po dobrání antibiotik mi zjistili paní doktorka kvasinkovou infekci, na kterou jsem 10 dní brala čípky Klion D. Po jejich dobrání jsem stále měla stejný výtok a tak jsem znovu navštivila doktorku. Opět určila kvasinkovou infekci a to vždy jen z výtoku (testy neprovedeny). Nyní beru Macmiror Complex 500 na 8 dní. Kromě výtoku typu tvaroh nemám žádné jiné potíže jako svědění, apod. Můj dotaz zní: 1. může se jednat o kvasinkovou infekci i když první čípky nezabrali? Pokud doberu současné globule a budu mít stále stejný výtok mám navštívit lékaře? Může se jednat o jinou infekci či nemoc? 2. poslední dny mě pobolívá v třísle, tak pocitovo než na omak. Někdy v právém třísle, pak v lévém a někdy v obou. Současně mě i bolí v zádech. Vetšinou když jsem v práci u PC. Doma mám většinou klid. Může to světčit další nějakou infekci nebo jinou nemoc? Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, čistá kvasinková infekce by se vyléčila, pravděpodobně tam byla nějaká i jiná bakterie, že Vám lékařka nasadila širokospektré ATB. Co se týče bolestí v třísle a ještě k tomu střídavé, na gynekologii to nevypadá. pokud nemáte pálení a svědění a výtok přetrvává, neviděla byc v tom potíž. Zkuste Vagi C, pomáhá udržovat poševní prostředí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: