Pobolívání v podbříšku

Dobry den, chtela bych se poradit ohledne problemu, ktery me trapi asi uz tri tydny. Bohuzel se nachazim v Anglii a pece tu neni nejlepsi, proto bych rada znala Vas nazor. Pred tremi tydny me zacalo pobolivat v podbrisku, prikladala jsem to nove antikoncepci, kterou jsem zacala ten mesic brat a take jsem zacala spinit. Pro jistotu jsem si zasla k doktorce. Ta naznala, ze by to mohlo byt tou antikoncepci a vzala mi stery. Za tyden jsem si zavolala a rekli mi, ze je vse negativni (kontrolovali i chlamydie). Dostala jsem menstruaci, ktera probihala jako obvykle, zadne zmeny, napriklad vetsi krvaceni ci bolest nebyly. Bohuzel mi pripadalo, ze tu novou antikoncepci hure snasim, nez tu predeslou, a proto jsem se rozhodla vratit opet k nuvaringu. Nuvaring mam v sobe tyden, ale presto me stale jeste poboliva podbrisek. Je to takova tupa bolest, zadna ostra. Neboli to porad, rekla bych, ze tak polovinu dne, nebo dve tretiny vzdy s prestavkami. Obcas to pripomina v mensi mire bolest jako pri menstruaci, obcas to poboliva dole jakoby u stydke kosti, kde se nachazi mocovy mechyr. Zadne krvaceni nemam. Zacala jsem mit vytok a trochu svedeni. Odvcerejska me zacaly pobolivat trochu zada, je mozne ze to je z postele, kdo vi. Prece jenom me to znepokojuje, a proto jsem se rozhodla znovu zajit k doktorovi. Bohuzel tady jdete nejdrive pres GP, nez vas posle ke gynekologovi. Doktorka me prohmatala, jak podbrisek, kde jsou vajecniky, tak take slepe strevo a naznala, ze to na zadnou vaznou infekci nevypada a ze ten vytok vypada na kvasinky. Vzala mi opet stery, ze to radeji zkontroluji a rekla mi, at zkusim pockat dalsi dva, tri tydny, zda bolest prejde a pokud ne, ze me posle na sono. Rikam si, ze to muze byt treba z nachlazeni, antikoncepce nebo neco od mocoveho mechyre. Kdo vi. Chtela jsem se Vas proto zeptat, zda nemate nahodou tuseni, co by to mohlo byt. Dekuji. S pozdravem. Dagmar Behunkova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Dášo! Vaše potíže na dálku nemohu posoudit. V úvahu připadá infekce močových cest, neodhalená vaginální infekce ,ale i řada jiných příčin. Bohužel Vás musím odkázat na lékaře, který má možnost vás vyšetřit a popovídat si s Vámi. Je možné, že za bolest může Vás cyklus "rozhozený" hormonálním preparátem a že se vše srovná. Stejně tak je možné, že se jedná o příznak nějakého onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: