Pocit knedlíku v krku

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. Docházím pravidelně na kontroly se šž dvakrát do roka a mám naordinováno půl tabletky letroxu 50 denně. Veškeré krevní rozbory jsem doposud měla na ideálních hodnotách, taky tlak 120/80 a puls 72 ideální v mých 45 letech. Pan doktor se mi při každé návštěvě ptá, jak se mi polyká a jestli nemám bušení srdce. Nikdy nic až teď najednou od 22.12. mám pocit knedlíku v krku až úplně dole v tom trojúhelníku , dokonce se mi zdá , že se mi udělala i malá bulka a včera už jsem z toho byla tak nervózní, že jsem měla pocit i toho srdečního bušení. Je možné, že by mi ta štítná žláza mohla takhle začít z ničeho nic "blbnout" ? Bohužel je teď špatný čas na návštěvu mého lékaře, budou až po Novém roce. Pomohlo by mi momentálně jiné dávkování toho Letroxu?Děkuji za info nebo rady.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jarmilo!Je možné, že Vám štítná žláza začala "blbnout". K odhalení podstaty Vašich nepříjemných pocitů je třeba provést testy z krve. Na dálku Vám nedoporučím měnit dávkování Letroxu. Navštivte co nejdříve svého lékaře. Pokud by Vaše obtíže ještě gradovaly, můžete pomoc hledat v nemocnici.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x