Pocit knedliku v krku

Dobrý den prosim o radu asi pred 3dny jsem dobral leky na boreliozu doxybene ktere sem uzival 25 dni 2krat denne.Po 10 dnech uzivani me zacala palit zaha bez jiných komplikaci momentalne mam už pocit knedliku v krku a polikaci obtize mohou tyto potize souvyset s predchozi lecbou a zda sami odezni .Predem dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v nežádoucích účincích léku se nic takového přímo neudává, navštivte svého lékaře (obvodního) - vyšetří vás (hlavně koukne do krku a na jazyk a do úst, v ústní dutině se po antibioticích může rozmnožit kvasinka, tzv.soor) a udělá vám potřebné testy. Jde ale nejspíše o navazujicí jinou infekci nebo jiné onemocnění, které se jen dalo "do pohybu" s oslabením organismu při boji s boreliosou. Pokud by šlo o soor,předepíše léky,ale návštěva u lékaře bude nutná,neodkládejte ji dlouho. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: