Pocit strachu, bolest na prsou, pocit těžké hlavy

Chtela bych se zeptat ohledne meho stavu, omlouvam se za pripadne chyby, jsem cizinka. Na konci brezna jsem prodelala chripku s horeckami, zvracenim, kaslem, rymou. Hned jak prestala horecka zacala jsem se citit divne, prvni 10 dni byl pocit ze jsem \"ve snu\", vsechno se zdalo nerealni, cizi, tak trochu \"vzdalene\" . Pak byl pocit tezke, ztlacene hlavy, unava, ospalost. Na konci cervna ale muj stav zhorsil, zacal vnitrni tres, pocit velkeho strachu, nespavost, bolest na prsou, mravenceni a paleni v dlanich, neschopnost se soustredit, navstivila jsem psychiatra, ktery predepsal Antidepresiva Trittico na noc, Citalopram teva rano. Ted zustava mirna bolest na prsou, pocit strachu dopoledne a pocit tezke, stlacene hlavy, unava. Chtela bych se zeptat zda chripka mohla vyvolat tyto psychicke potize? zda nasazena medikace je spravna? a co jeste bych mohla udelat aby muj stav zlepsil? dekuji, Maria

Odpověď odborníka:

Hezký den Mario, je mi líto Vašich obtíží, doporučila bych Vám ještě dovyšetření stavu cestou Vašeho praktického lékaře, odebrání alespon základních laboratorních odběrů a poté postupovat dle výsledků, dále bych Vám doporučil stav podrobně konzultovat a rozebrat s psychologem, máte nyní nějaké potíže v rodině, ve vztazích, v práci? Jste často ve stresu? S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
Léčba lupénky: rozvoj medicíny dává naději dalším nemocným
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: