Pohlavne choroby

dobry den, je mozne po prelieceni na syfilis nakazit svojho partnera? preliecenie prebehlo asi pred pol rokom. dakujem

Odpověď odborníka:

dobrý večer, pokud chodí váš partner pravidelně na venerologii na testy, nemusíte se ničeho obávat. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: