Pohlavní a jiné nemoci

Dobrý den, mám takový pikantní problém. Předem upozorňuji že se nejedná o žádnou legraci nebo nejapný vtip. Mám takovou úchylku, že rád očichávám použité dámské spodní prádlo. Nedávno jsem byl s kamarády a jednou kamarádkou na dovolené pod stanem. Byli jsme ten den na výletě a všichni jsme se pořádně zpotili. Kamarádi i kamarádka odešli něco nakoupit, zůstal jsem sám ve stanu. Našel jsem mezi hromadou prádla kalhotky, které byly vepředu lehce zažloutlé a vzadu hnědá čárka. Celé jsem to očichával a několikrát přejížděl jazykem, jak zažloutlé tak i zahnědlé místo. Vím o kamarádce že ještě neměla pohlavní styk a proto jsem se nebál. Ale až se vrátili ta jsem zjistil, že ony údajné kalhotky nebyly kalhotky ale slipy jednoho z kamarádů které jako kalhotky vypadaly, byly to nějaké slipy co měl už jen tak na propocení na nějaké tůry, kamarád žije docela promiskuitní život. Mám teď strach, jestli jsem se nemohl touto cestou něčím nakazit. Naváza jsem komunikaci na téma pohlavní nemoci a říkal jsem mu že určitě něco musí mít když střídá tak ty holky a říkal že je zdravý, ale třeba o HIV vědět nemusí dlouho. Tak nevím. Jinak ještě k tomu prádlu, nebylo to dlouho po nošení, asi cca 1 hodinu, za tu dobu by asi bakterie a viry neumřely. Děkuji moc za odpověď!

Odpověď odborníka:

DOBRY DEN, TIMTO ZPUSOBEM SE MUZETE NAKAZIT POUZE S VELMI MALYM RIZIKEM, ROVNAJICI SE (podle mého názoru) TEMĚŘ NULE. Pokud byste pocitoval v následujím období nějaké zdravotní obtíže, navštivte svého obvodního lékaře na celkovou prohlídku. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: